Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

david caño

poemes, reflexions, recomanacions

  • 0
    Mecenes
  • 0
    mensuals
  • 5.9
    total

Comencem!!!

Aquest és el primer post que inaugura i obre l'aixeta.
Recordo un encontre ràpid, fa mesos, a la plaça de la Vila de Gràcia, on de forma més o menys informal van explicar-me el que llavors era un prototip, una idea, i ara és una realitat: l'Aixeta. 
Em va semblar que era una bona proposta, necessària, per obrir un canal de comunicació directa, multidireccional, entre creadors i receptors. De seguida vaig pensar en les possibilitats que ens obria: de poder generar xarxa, d'ensorrar els petits murs que de vegades ens separen i contribueixen a consolidar aquest distanciament que tan sovint hi ha entre el consumidor (cultural, d'informació, de xarxes...?) i qui genera els continguts. Una separació invisible i innecessària que sovint reprodueix i perpetua tots els mals d'aquesta societat de consum hiperespectacular. Així que, finalment, i segurament a destemps i en retard, aquí estem. 
La meva idea és anar compartint amb vosaltres, socialitzant, coses (ben) diverses que m'interessen. Recomanacions o descobertes. Pelis o llibres. Sèries o grups musicals. Poemes o intents de poema. Així, una mica tot aquest TOT que m'acompanya i em fa companyia. Algunes seran obertes i altres més restringides per subscriptors/es. 

per tant, res més a dir, i tot per començar.